Muutoksia ja suunnitelmia

Huhhuijaa! Olen tässä muutaman viikon nyt kertoillut meidän perhettä koskevista elämänmuutoksista, joista kaikista ihanin, eli koiranpennun kotiutuminen tapahtui viime viikonloppuna. Junamatka oli pitkä ja päivä fyysisesti raskas (en erityisemmin toivonut viettäväni junassa 12 tuntia lähes yhdeltä istumalta), mutta kotiin päästiin ja uusi rakas perheenjäsenemme on sopeutunut erittäin hyvin uuteen kotiinsa. Otimme siis kääpiovillakoiran ja vehnäterrierin sekoituksen tuon Bichonimme seuraksi ja totesimme valinneemme juuri oikean koiranpennun meille pentueesta. Kasvattajat olivat maailman ihanimpia ihmisiä, ja muutenkin tästä tärkeästä tapahtumasta jäi päällimmäisenä käteen ilon, onnen ja rakkaudentäyteinen olo. Töihin ei malttaisi aamuisin millään lähteä, mutta onneksi mies on nyt parin viikon kanssa suurimman osan päivästä pikkuisen kanssa touhuilemassa, ja toinen koirammekin on apuna hoitamassa uutta tulokasta :) Toinen suuri elämänmuutos varmistui oikeastaan alkuviikosta; tarjouksemme unelmieni rivitaloasunnosta (asunto, josta en ole osannut kahta viikkoa pitempään edes unelmoida...) hyväksyttiin ja alustavasti muutto olisikin jo muutaman viikon päästä. Huvittaa, kun olen täällä jo esitellyt ihan eri asunnon pohjapiirrustusta ja keittiöremppasuunnitelmia, mutta näin ne vaan suunnitelmat muuttuu lennosta! Suuremmat remontit saavat vielä odottaa sen verran, että kotiudumme ja säästämme jonkin verran rahaa vielä nyt tämän muuttohässäkän jälkeen, mutta pintaremonttia on luvassa ja paljon! En malttaisi olla esittelemättä asuntoa ja sinne kaavailemiani muutoksia, mutta sen verran maltan vielä, että nimet ovat jo virallisesti paperissa. Luvassa on siis paljon maalailuja, tapetointia, sisustamista ja hyvää mieltä :)

Ihanaa keskiviikkoa!


2 kommenttia :

 1. Kuinka suloinen tuo kuva! :) Ja mä vähän ihmettelinkin kun luin noi uusimmat postaukset ja katsoin tota pohjapiirustusta, et oonko mä nyt ihan sekasin ja mietin et se asunto oli kyl ihan eri näkönen minkä aiemmin näin.. :D Mut nyt selvis syy! Onnea uudesta kodista ja odotan kyllä innolla sun tulevia sisustuspostauksia! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia, tuo uusi koiruli onkin niin musta että tämä taisi olla ainoita kuvia, missä edes silmät erottuvat.. :D
   Ja heh, jopa minunlaiselle tuuliviirille nämä asuntokaupat ovat kyllä olleet varsinaista muutoksien sarjaa! Ja kiitoksia paljon, remontti-inspistä tosiaan riittää nyt aivan eri tasolla, kun saa ikiomaa kotia muokkailla :)

   Ihanaa viikonloppua sinnekin,
   Eppu

   Poista