Jännittävä junamatka

Kevät on uuden alkua. Kevät on myös kaikista vuodenajoista ehdottomasti minulle rakkain. Kesällä on usein tapana lipua jollain tavalla huomaamatta ohi, vaikka parhaat muistot usein sijoittuvatkin sen ajalle. Syksy tarkoittaa usein lämpöä ja läheisten kanssa olemista, mutta myös pimeitä iltoja ja väsymystä. Tämä kaikki huipentuu jouluun, jonka jälkeen alkaa jälleen se ihana odotus.

Istumme tällä hetkellä mieheni kanssa junassa kohti Etelä-Suomea. Jännittävä matka alkoi jo kolmelta yöllä, kun raahauduimme kesken unien juna-asemalle. Pitkä matka on vielä edessä, mutta en malta odottaa sitä hetkeä, kun ensimmäisen kerran saan syliini uuden perheenjäsenemme, koiranpennun nimeltä Urho. En malta odottaa myöskään niitä kaikkia seikkailuja, joita toivottavasti yhdessä pääsemme kokemaan. Yksi niistä taitaakin olla se kuuden tunnin junamatka takaisin kotiin pienen pennun kanssa, joka ei tiedä vielä tästä kaikesta mitään...

Uutta alkua kuvastaa myös bonsai-puu, joka pudotti muutama viikko sitten kaikki lehtensä. Bonsai oli jo niin riutuneet näköinen, että ajattelin raukan olevan mennyttä. Nyt noita ihania vihreitä lehtiä on kuitenkin alkanut taas ilokseni kasvaa. Kaikenlaista uutta ja ihanaa on siis ilmassa!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti