DIY: Helpot marmorituunaukset

Parisen vuotta sitten kyllästyin täysin vuokra-asuntomme keittiöön, ja halusin mitä tahansa muutosta, mutta opiskelijabudjetilla. Vaihdoin siis tarjouksesta löytämäni vetimet vanhojen puisien tilalle ja ostin pari rullaa DC fix -muovia, kuosina marmori. En valinnut kuosia sen takia, että olisin erityisemmin pitänyt marmorista, mutta pidin sen vaaleista sävyistä ja totesin sen sopivan parhaiten keittiöömme. Nyt pari vuotta myöhemmin olen ihastunu marmoriin valtavasti, mutta en oikein osaa käyttää sitä sisustuksessa. Eikä minulla ole liiemmin rahallisia lähtökohtiakaan sen ostamiselle :D mutta onneksi DC fix pelasti jälleen! Lukemattomia projekteja olen toteuttanut sen avustuksella, eikä se vieläkään ole osoittautunut huonoksi ideaksi. Katsotaan sitten uudestaan, kun joskus lähitulevaisuudessa joudun repimään sitä keittön kaakeleista pois... noh, hyvin se ainakin vielä tuntuu irtoavan.

Marmori on ollut jo jonkin aikaa taas muodissa, mutta nyt innostuin siitä erityisesti H&M Home:n uuden malliston marmoriastiat nähtyäni. Päätin käydä Prismassa hakemassa edullisen rullan (josta riittää vaikka mihin!), ja päällystin ensimmäisenä vanhan baarituolin istuinosan, josta olen jo kauan halunnut tehdä tarjottimen, mutta inspiraatio vain puuttui,

Lopputuloksesta tuli mielestäni kiva, ja aion päällystää vielä vaikka mitä! En yleensä pidä muovisuudesta sisustuksessa, mutta tuohon marmorikuosiin se tuntuisi jotenkin sopivan. Muovinen kiilto nimittäin jäljittelee hyvin marmorin omaa luontaista kiiltoa, eli loistava ominaisuus (varsinkin köyhälle :D)

Tässä siis tarjotin, joka toimii tällä hetkellä alustana koruille:
Ja tässä vielä pari havainnollistavaa kuvaa, miten sama kuosi toimii isommalla pinnalla keittiössä. Harmillisesti DC fix ei tietenkään täytyä itse laatoista johtuvia laattojen kohoumia, mutta ei se itseäni ainakaan häiritse. 2 kommenttia :

 1. Eksyin blogiisi ja tykkäsin! Tulen uudestaankin. :) Eipä muuten uskoisi, ettei korujen alla ole oikeaa marmoria, vau! Pitänee itsekin tutustua tuohon tarramuoviin, kun monet ovat tehneet sillä upeita juttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla, tervetuloa uudestaankin! :) Nuo marmorikuosiset muovit ovat kyllä olleet ihan nappisuoritus valmistajalta, eikä hinta päätä huimaa, ehdottomasti suosittelen kokeilemaan :)

   - Eppu

   Poista