Viikonlopun herkku: Kasvisburritos vuohenjuustolla

Oulussa on aivan mainio Tex mex -ravintola, Pancho Villa, jossa saimme iloksemme nauttia erittäin hyvästä palvelusta sekä maittavasta, mutta huokeasta ruoasta. Käynnin jälkeen tex mex -himot eivät kuitenkaan sammuneet, vaan päin vastoin tulivat kahta kauheammiksi, joten päätin tehdä kerrankin tavallisista tortilloista poiketen lämpimiä kasvisburritoksia! Maistui muuten miehellenikin, joka on ehta lihansyöjä, joten näitä kannattaa ehdottomasti kokeilla (vuohenjuusto on jutun juju!). Jos vuohenjuusto taas ei maistu, voi burritoksista tehdä toki helposti lihaisampiakin versioita. 

ps. tavallisesti teen tortillalevyt itse, mutta näihin sopi parhaiten tavallisia tortilloita isommat levyt, joten paistinpannuarsenaalini ei tähän kyennyt. Käytimme siis Rainbow:n isoja täysjyvätortilloita, ihan jees!Ja ruoka ei oikeasti ole nöin mättöä, mitä kuvasta näyttäisi. Kaikki terveellinen täyte on piilossa sisällä :-D

Kasvisburritos vuohenjuustolla (4 kpl)

- pkt isoja täysjyvätortilloita
- vuohenjuustoa (esim. President)
- kesäkurpitsaa
- paprikaa
- valkosipulia
- keltasipulia
- ranskankermaa
- salsaa (esim. Rainbow:n luomu)
- cheddarjuustoa viipaleina

Ruoka on helppo tehdä, eli paistinpannulla paistetaan ensin paloiteltu kesäkurpitsa ja paprika sekä sipulit niin, että ne hieman pehmentyvät (noin 10 min). Sitten ranskankermaa levitetään tortillalevyihin, jonka jälkeen kumotaan täytteet tortilloiden sisään. Salsan lisäksi voit laittaa muitakin tulisempia kastikkeita oman maun mukaan, ja lopuksi voit asetella cheddarviipaleet sulamaan lämpimän täytteen päälle. Paista sitten hetki vuohenjuustoviipaleita kuumalla pannulla, ja asettele ne lopuksi burritoksien sisään. Ai että!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti