Kirjarakkaus: Reseptikirjat

Rakastan reseptikirjoja. Ah. Mielestäni reseptikirjat ovat täydellinen lahja kenelle tahansa, joka arvostaa itse tehtyä ruokaa, oli se sitten parin minuutin lämpimiä voileipiä tai ruokaa, joka vaatii puoli päivää valmisteluja. En ole edes kummoinen kokki, mutta mieltäisin ruoanlaiton kyllä harrastukseni. Uudet reseptit vanhojen hyvien rinnalla on paras yhdistelmä!

Itse olen trendikkäiden ja uusien reseptikirjojen suhteen auttamattomasti myöhässä. En erityisesti seuraa kirjamarkkinoita, mutta kun kirjakauppaan pääsen (tai nettikaupan alennuksia selaan), riennän välittömästi keittokirjaosastolle. Kävimme viime viikonloppuna Oulussa viettämättä laatuaikaa miehen kanssa, ja matkallamme teimme täsmäiskun Zeppelin -kauppakeskuksen Kirjakassiin, josta löysin alle kahdenkympin yhteishinnalla Kasvisruokamaanantain ja Pieniä herkkuja -kirjat. Eikä siinä vielä mitään, hotellille saapuessani googlasin Sara La Fountainin pitkään himoitsemani kirjan, Healthy Kitchenin, ja tämäkin ihanuus löytyi adlibriksestä ilman toimituskuluja kesäkampanjahintaan. Suosittelen näitä kaikkia, jos haluaa antaa jollekin ison kasan päivänpiristystä kirjan muodossa :)

ps. synttärilahjaksi saamani Parempaa ruokaa -kirja, josta mainitsinkin jo aiemmin, kuuluu myös ehdottomasti suositeltaviin kirjoihin!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti