Pieni vilkaisu olohuoneen muutokseen

Nämä minun kirjoitukseni ajoittuvat nykyään näköjään viikonloppuun. Arkipäivät hujahtavat supernopeaa työpäivän jälkeisiin remonttijuttuihin, ja veikkaan, että havahdun varmaan seuraavaksi ajan kuluun kun kuukausi vaihtuu jo toukokuuksi. Kiirettä pitää, ei vähiten sen takia että juuri toukokuussa meillä on tarkoitus pitää minun viralliset valmistujaisjuhlani ja samaan syssyyn uuden kotimme tuparit. Laiskotteluiltoja ei kyllä ole juurikaan passannut pitää, jos meinaa saada kodin edes jollakin asteella esiteltävään kuntoon... 


Ennen kesän juhlia tarkoitus on siis saada keittiön ovet loppuun asti maalattua ja keittiö muutenkin pintarempattua, rakennettua terassi ja viimeistellä olohuone. Mahdollisesti myös maalata mäntyportaat, joka on vähintään viikon prosessi. Halusin kuitenkin esitellä vähän olohuoneen rempan edistymistä, sillä saimme viimein ikuisuudelta kestäneiden pohjatöiden jälkeen tapetti-rakkauteni seinään ihanan isäni avustuksella. Itselläni tapetoimisesta on niin vähän kokemusta, että en uskaltanut kyllä ottaa tämän tapetin kanssa minkäänlaista riskiä. Ja aivan ihanahan siitä tuli! Suuri kiitos vielä isälleni, ilman sinua ei juuri rempattaisi :) Nyt vielä orvon näköinen seinusta saa vielä muutaman päivän päästä ihanan ruskean pianon, joten aivan näin harmaaksi yleisilme ei jää. 

Tässä siis parit ennen - jälkeen kuvat, esittelen olohuoneen viimeistään sitten päivänvalossa, kun toinenkin seinä on käsitelty loppuun. Lautaseinätapetti on siis K-raudasta. 

Rattoisaa vaali-sunnuntaita!
2 kommenttia :