Olohuoneen muutos ja uudet kalusteet

Moikka! Taas on viikko vierähtänyt tapetteja repien ja maalia sutien. Alakerta alkaa jo muutamaa epämääräistä tavarakasaa lukuunottamatta olla muuton jäljiltä siivottu, ja muutos kotimme alkuperäiseen ilmeeseen verrattuna on kyllä suuri. Alhaalta voi kurkata, miltä olkkarin seinä näytti meidän tänne muuttaessamme alle kuukausi sitten, mutta summa summarum, tapetit siis revittiin kahdelta seinältä, toiselle seinälle tuli lautatapetti ja vastakkaiselle vaaleanharmaa maali (Teknoksen sisämaalivärikartan sävy T1330). Ikean Bestå-huonekalut, jotka aiemmin toimittivat virkaa tv-tasona, siirtyivät nyt muihiin tarkoituksiin ja kotiutin Tori.fi:n kautta kauan haaveilemani maalaistyyliset tv-tason ja vitriinin. Kalusteet ovat siis Wk Finland Designin Oy:n valmistaman Glory White -sarjan tuotteita, joihin olen kovin ihastunut. Eivät ole modernia tyyliä nähneetkään, mutta olohuoneeseen olen jo pitempään kaivannutkin hieman enemmän kodikkuutta ja kunnon puukalusteita. Ei mitään höttölastulevyä.

Uuden tv-tason ja vitriinin lisäksi vastaanotimme hellään huomaamme vanhemmiltani heidän käyttämättömäksi jääneen pianonsa, jolla itsekin nuoruudessani soittelin lähes 10 vuotta, kunnes rakas harrastus pikkuhiljaa jäi unholaan. Nyt rivitalosssa asuessa pianoa uskaltaa jo vähän soitellakin, varsinkin kun naapurillammekin sattuu olemaan sellainen. 

Remonttisarkaa riittää kyllä aivan tarpeeksi muissa huoneissa, sillä seuraavaksi siirrymmekin pienen keittiörempan kimppuun, jonka jälkeen jatkammekin jo pihamaalle... itse asetettu deadline kolkuttelee jo kuukauden päässä, sillä alakerran pitäisi olla esittelykunnossa toukokuun lopulle ajoittuvassa valmistujaisjuhlassa :) 

Mutta ihanaa ja touhukasta viikonloppua kaikille, toivottavasti aurinkoa riittää huomennakin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti