Kuukauden paras kirppislöytö

Koluan paikallisia kirpputoreja säännöllisesti, ja välillä on viikkoja kun kirppiksiltä löytyy hurja määrä kaikkea ihanaa, ja joitakin ajanjaksoja kun mistään ei löydy mitään kivaa (tai ainakaan sillä hinnalla mitä olisin valmiina maksamaan). Kirpputorit mahdollistavatkin opiskelijoille ja muille ei-niin-paljoa-ylimääräistä rahaa omistaville ihmisille mainiosti kodin päivittämisen.

Tämä kirppislöytö on kuitenkin poikkeuksellinen tavanomaisiin löytöihini verrattuna monien syiden takia. Kajaanin Tavarakirppis tilaa myös itse uusia (kausi-)tuotteita, joita he sitten myyvät asiakkaille. Harvemmin käyn katsomassa uusien tavaroiden tarjontaa, mutta tällä viikolla tein poikkeuksen, onneksi. Silmiini osui välittömästi koottu pieni kasvihuoneen malli ja sen takana lavallinen pahvilaatikoita täynnä pieniä puisia kasvihuoneita. Katselin mallikappaletta joka kulmasta ja mietin että onko tämä nyt niiiiin tarpeellinen, mutta sitten kun näin hinnan (12 €), nappasin paketin välittömästi mukaan ja hihittelin onnellisesti koko kotimatkan. Kokosin lootan välittömästi ja en voisi olla tyytyväisempi! 

Meidän pienellä parvekkeella kasvaa kesäisin kaikkea mahdollista, ja ajattelin käyttää tätä lähinnä taimien kasvatukseen. Tämä soveltuukin loistavasti siihen hommaan, hyllyjä saa liikuteltua, ovet sekä kansi avautuvat ja ilma kiertää. 


Hups, unohtui pyyhkiä pölyt ovista!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti