Ja mikähän olikaan hallitseva väri ostoslistalla..?

Ensi viikolla (jos kaikki menee suunnitellusti), olisi tarkoitus kotituttaa muutama lisäys Ikeavarastooni. Blogeissa viime aikoina tiuhaan kiertänyt Ilmianna Kotisi Ikeat-haaste olisi myös tarkoituksena toteuttaa, mutta täytyy varmaankin ensin listata paperille kaikki jutut, sillä niitä on paljon. Lisää juttua on tulossa myös tekemistäni Ikea-hackeistä, eli jutuista, miten olen muuttanut Ikean kalusteita hieman persoonallisimmaksi.


Meillä on jo valmiiksi yksittäisiä Dinera-sarjan lautasia, ja niitä ajattelin hankkia nyt yhden setillisen lisää. Olen ollut niihin erittäin tyytyväinen, sillä mattalasitus tuo ihanaa rustiikkisuutta kattauksiin ja väri takaa helpon yhdisteltävyyden muiden astioiden kanssa.

Bekväm-porrasjakkara on taas aivan ihana, ja olenkin miettinyt sen ostoa jo monet kerrat mutta nyt vasta sille on syntynyt oikea tarve.

Lisel-kankaan kohdalla on vielä epävarmaa, että ostanko vai jätänkö sittenkin myöhemmäksi. Välittömästi kun näin Ikean uutuuksissa tuon lautakankaan, alkoi päässäni ideat lennellä, miten saisi toteutettua muuten niin kalliin lautaseinäyksityiskohdan verrattain halvalla (metrihinta 5,99 €). Tarkkaa visiota minulla ei kuitenkaan ole, joten jää nähtäväksi, että ostanko kangasta varastoon vai luotanko siihen että sitä saa vielä myöhemminkin. Joka tapauksessa olen ollut erittäin tyytyväinen Ikean kankaisiin, erittäin laadukkaita ja työstettäviä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti