Ihana valo

Meidän asunto on ylimmän kerroksen läpitalon huoneisto, eli periaatteessa valoa riittää kesäisin aivan ihanasti ja ilma vaihtuu hyvin. Talvisin tilanne on taas toinen, sillä parveke blokkaa kaiken olohuoneen valon ja ainoastaan keittiössä pääsee nauttimaan satunnaisista auringonsäteistä. Tänään kuitenkin oli ensimmäinen päivä pitkään aikaan, kun koko asunto kylpi luonnonvalossa ja koti näytti ihan erilaiselta pitkän pimeyden jälkeen.

Meidän eteinen on tavallisesti ainoastaan keinovalaistuksen varassa, sillä sitä ei pääse oikein mikään ikkuna valaisemaan. Tämä alla oleva kuva toimii samalla ennen-kuvana, sillä tuohon avonaulakon alle on tulossa lautaseinä vanhempien ylijääneistä materiaaleista, siitä myöhemmin lisää!
Aamulla oli muutenkin vaikeaa nousta ylös sängystä huonosti nukutun yön jälkeen, mutta kun heräsi ihanaan auringonpaisteeseen lempparilakanoissa nin torkkua piti kyllä nakuttaa turhan pitkään..
Meidän olkkarin lavapöytä on jo sen verran vanha, että siihenkin ollaan toteuttamassa muutosta. Tarkoituksena oli tehdä uusi Osmo Colorilla öljytty puutaso tuohon valkoisen puun päälle, mikä tuo kivasti kontrastia muuten kovin valkoiseen sisustukseen. Lisäksi illanistujaisissa meillä on aina osa tarjottavista sohvapöydän päällä, joten pinnan on hyvä olla vettä ja tahrojahylkivä, siksipä tästäkin myöhemmin lisää.
Olen myös mahdoton kukkafanaatikko. Fanitus rajoittuu tosin leikkokukkien osalta hyvin pitkälle tulppaaneihin, koska muista saan välillä allergiaoireita. Sain naistenpäivän kunniaksi rakkailta vanhemmiltani ja kummitädiltäni omat kimput, joten olenkin pari viime päivää ihastellut niitä koulujuttujen teon ohessa ruokapöydällä.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti