Tapettijuttuja

Edellisessä postauksessa höyrysinkin jo hieman kohtaamastani tapetista, jonka kävin itseasiassa jo eilen ostamassakin (muuttoon on siis melkein 4 viikkoa aikaa, ettei vaan pääse loppumaan. :D) Kollaasiin olen siis koonnut muutamia kivoja vaihtoehtoja olkkarin ja alakerran vessan tapeteiksi. Olen aina pitänyt barokkikuosisista tapeteista, eikä innostus näytä vieläkään laantuvan. Kovin pieneen tilaan en kuitenkaan uskaltaisi kaikkia seiniä vetää lattiasta kattoon suurella kuviolla, joten päädymme luultavasti jättämään vessassa jo olevat mäntypaneelit paikalleen, maalaamaan ne valkoiseksi ja laittamaan tapettia vain yläosaan.

Alla olevissa kollaaseissa siis tuo 1. tapetti on se lautatapetti, mitä kävin jo hamstraamassa olohuonetta varten. Mietin pitkään, minkä sävyn lopulta valitsen, mutta päädyin kuitenkin tuohon kaikista vaaleimpaan. Ilokseni huomasin, että paikallinen sisustuskauppa oli käyttänyt samaa tapettia rekvisiittana olohuoneessa, ja samalla näinkin, miten kivasti tapetti käyttäytyy isommalla pinnalla. Kollaasin tapetti nro. 5 :seen törmäsin myöskin mm. K-raudassa, mutta käsittääkseni tuo Eco Metallic - tapetti on kovin suosittu ihan maailmanlaajuisestikin. Metallinhohtoinen tapetti toisi kivasti hohtoa olohuoneeseen, mutta olen miettinyt sitä myös muihin tiloihin. Tämän tapetin kanssa kuitenkin joka tapauksessa odotan ensin sitä, että pääsen taas paikan päälle tuumimaan.

2. , 3.  ja 4. vaihtoehto ovat sitten juurikin niitä alakerran vessan vaihtoehtoja. Lisääkin varmaan löydän tässä muutaman viikon aikana, mutta päädyn todennäköisesti juurikin johonkin näistä. Tapetit olivat hyvin erilaisia huolimatta siitä, että ne ovat kovin saman sävyisiä ja kuvioisia. Kaikkien pinta oli kuitenkin ihan erilainen ja kiiltoasteet vaihtelivat aivan matasta erittäin kiiltävään. Vessankin tapetin kanssa joudun odottamaan sen verran, että pääsen suunnittelemaan valaistusta ja näkemään tilan vielä kerran omin silmin. Mutta ah, kuinka ihanaa haaveilu onkaan! :)

1. K-rauta 2. Prisma 3. Värisisustajat


4. K-rauta  5. K-rauta

Kivaa tiistaita!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti