Avokado-katkarapusalaatti ja viikonlopputouhuja

Ihana perjantai! Rankan työviikon jälkeen (itseasiassa jo tiistaina...) aloin suunnittelemaan innoissani täksi illaksi jotain kivaa ja rentouttavaa tekemistä. Vaikka syksy on jo saapunut, maistuu ruokaisat salaatit vielä pitkälle talveen, vaikka ruokaisana iltapalana. Päädyttiin viettämään koti-iltaa siis katkarapusalaatin, Fresita-kuoharin, mutakakun sekä lempparisarjojen parissa. Yhdistelmä, joka ei petä koskaan! 

Viikonloppuna minulla on suunnitteilla alkaa värkkäämään pian ajankohtaiseksi tulevaa siskoni nuoremman ihanaisen lapsen 1-vuotislahjaa, joka näyttäytyy täällä heti kun saaja sen syksymmällä saa vastaanotettua. Sen lisäksi yritän toteuttaa, tai ainakin aloittaa työstämään jo jonkin aikaa haaveilemaani itse nikkaroitua taulua, minkä esittelen täällä heti kun se vain valmistuu :) Kiirettä kyllä pitää, mutta juuri tällaisessa hektisessä elämäntilanteessa olen tuottoisimmillani, ja pienestä stressinpoikasesta huolimatta myös ehkä onnellisimmillani? Tällainen ajankäytön ikuinen suunnittelija ja organisoinnin rakastaja on aivan elementissään :-D


Avokado-katkarapusalaatti (2 hlö)

- 2 avokadoa
- 150-200 g keskikokoisia katkarapuja
- mozzarellaa
- 1 punasipuli
- kurkkua
- miniluumutomaattia
- ranskankermaa
- dijon-sinappia

Määrät voi laskea yksilöllisesti syöjien määrän mukaan :) kylkeen vain mutakakkua ja jotain herkullista juotavaa niin perjantai ei voi epäonnistua.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti