Unisieppari

Välillä on kiva palata menneisyyteen muistelemaan omia askartelujaan, jotka miellyttävät edelleenkin silmää. Mielestäni on tärkeää iloita jo saavutetuista ja tehdyistä asioista yhtä paljon kuin niistä uusistakin saavutuksista (puhutaan nyt sitten elämän oikeasti suuremmista saavutuksista, tai niistä pienemmistä, kuten vaikka ensimmäisestä hieman epämuodostuneesta neulotusta sukkaparista). 

Olen koko lyhyen ikäni ihaillut erilaisia unisieppareita toreilla ja netin syövereissä, ja törmäsin sitten joskus netissä tutoriaaliin, jossa neuvottiin miten saa toteutettua yksikertaisen unisiepparin haluamillaan yksityiskohdilla. Halusin ehdottomasti kokovalkoisen siepparin, jotta se sopisi sisustukseen mahdollisimman pitkään. Höyhenet ja helmet ostin Tiimarista aikoinaan, ja renkulan taivutin metsästä hakemastani pajusta. Olen tehnyt vastaavalla tekniikalla miniunisieppareita myös vanhoista käsikoruista (H&M:n metalliset ympyrät), joista tuli myös kivoja mielestäni. Projektin kokonaiskustannukset nousivat siis hurjaan pariin euroon. Lopputuloksesta olen edelleenkin iloinen, ja muistuttaa minua siitä ajasta, kun muutimme tähän nykyiseen asuntoon. Taisi olla ensimmäinen juttu, minkä silloin tein :)


Kuvassa on jostain syystä kuvanmuokkauksesta johtumaton liukuväriefekti seinässä, en tiedä mistä johtuu :D

Ja jos joku kiinnostui, niin näissä ainakin neuvotaan erilaisten sieppareiden toteutuksesta englanniksi:4 kommenttia :

 1. itekki miettiny, että voisi tommosen tehä tuollasista tutorialeista :) kauniita noi tommoset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on yllättävän helppoja tehdä! Ehdottomasti kannattaa kokeilla :)

   Poista
 2. Ohhoh, näyttipä ohjeet yllättävän selkeiltä! Mä olen aina ajatellut unisiepparin tekemisen olevan täysi mahdottomuus, mutta onneksi meripäiviltä löytyi sisustukseen mieluinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuollaisen tekemisen helppous yllätti minutkin täysin! :) Ja kiva, että on sattunut vastaan mieluinen, eipä sitä tiedä itsekään jos joskus toisen hankkisin... ;)

   Poista