Tutun turvalliset tuunaukset

Arjen ja kiireen lomassa on ihana rentoutua tekemällä niitä asioita, joista itse pitää. Ne harrastuksetkin voivat joskus aiheuttaa stressiä, jos tekemättömiä asioita on jostain syystä kasaantunut tai ei edistykään haluamallaan tavalla. Itselläni on viime päivät menneet kaiken muun kanssa touhuamiseen, kuin kodin laittamiseen, ja ajattelin, että olisi kiva päästä pitkästä aikaa näpertelemään jotakin helppoa ja nopeaa. Pääni pursuaa ideoita monimutkaisemmista tuunauksista, mutta vapaa-aikaa ei ole vain tuntunut riittävän tarpeeksi että saisi luovan vaiheen täysillä päälle, murr. Onneksi Ikeasta löytyi valmiiden ostosten lisäksi sitä tuunattavaa, nimittäin löytönurkasta bongasin (ikuisena organisoijana ja säilytystarvikkeiden hamstraajana) nämä vaneriset lehtikotelot reilulla alennuksella. Kotelot eivät ole ihan symmetriset, mutta itseäni se ei ainakaan haittaa! Koteloiden alkuperäinen kuosi ei oikeen sovi tämä hetkiseen työnurkkaukseen, mutta vaneri kiehtoi minua niin paljon, että en halunnut peittää sitä pysyvästi. Aivan ensimmäisenä mieleeni juolahti perinteinen valkoiseksi maalaus ja päälle joku teksti kaunokirjaimin, mutta ajattelin sitten, että pinta olisi joskus kiva ehkä petsata tai öljytä, joten en halunnu tehdä puun syitä peittäviä ratkaisuja, ja halusin muutenkin kokeilla jotakin erilaista. Olen joskus ostanut korttiaskarteluihin Tigeristä ihania kuviopapereita, ja löysinkin siitä vihkosesta graafisia harlekiinikuviollisia arkkeja. Päätinkin sitten laittaa suikaleet kansioiden päätyyn ja lisätä vielä Ikean numerolappuset, ja johan alkoi miellyttämään silmää :) Parasta tässä on toki se, että kuviopaperi on kiinnitetty mustalla sähköteipillä, jonka saa jälkiä jättämättä ja helposti pois kunhan joskus noihin kyllästyn. Mutta uskon että noita jaksaa katsella jonkun aikaa :)4 kommenttia :

 1. Ihan mahtava tuunaus :) Juuri tarpeeksi simppeli loistavalla lopputuloksella! Höh, mä en ole kyllä koskaan bongannut tuollaisia numerolappusia ikeasta :o :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Noita numerolappusia saa Ikean Paperikaupasta monessa eri värissä, en ole tosin varma että onkohan joka Ikeassa sellainen? Ainakin Kuopiossa se on siinä ihan heti kun astutaan alas tavaroita keräämään.

   Poista
 2. Hyvä idea ja tyylikäs lopputulos!

  VastaaPoista