THE Osmo Color

Osmo Color. Tuo läpikuultava puuvaha, joka ei vaan lopu vaikka sitä sutisi joka paikkaan. Ihan mieletön tuote, ja suosittelen sitä kyllä kaikille, jotka kaipaavat puupinnoille uudistusta tai ihan vain suojaa. Tuote on erittäin suosittu ja varmasti tuttu monille, mutta täytyy vain nostaa hattua (pensseliä) sen riittoisuudelle. 

Eilen käsitellessäni kovin kuluneita puutarhakalusteita ajattelin, että voisi ihan koota mitä kaikkea olen kotona muutaman viikon sisällä käsitellyt. Purkkihan siis maksoi tasan 30 €, ja pienestä koostaan huolimatta (0,375 l) sitä löytyy meiltä lähes joka huoneesta. Sävyjä on vaikka kuinka paljon, ja kannattaa toki aina ottaa huomioon pohjaväri maalattavassa tuotteessa. Meille valikoitui antiikkitammi, joka käsittelemättömässä puussa oli mukavan harmaan ruskea, ja jo maalatuilla pinnoilla hieman punertavamman ruskea. Ja monikäyttöisyyden puutteestahan tuotetta ei voi syyttää, sillä sitä voi käyttää tavanomaisten kohteiden lisäksi myös kylppärissä ja keittiössä, mutta saunaan sitä ei suositella. (Ja tämä ei sitten ole maksettu mainos :D)

Mihin kaikkeen sitä sitten on sudittu? Katsotaans...


...sillä on käsitelty meidän lavapöydän puutaso...


...sillä on käsitelty meidän ruokapöydän tuolien jalat...


...sillä on käsitelty meidän Beståjen tasot...


...sillä on käsitelty meidän yli kaksimetrinen jättipeili...


...sillä on käsitelty myös lukuisia pienempiä kohteita, joista yhtenä esimerkkinä tämä teline...


...sillä on käsitelty meidän baarijakkarien uudet puuistuimet......sillä on käsitelty parvekkeen hyllyköt... (nämä eivät tosin ole vielä näkyneet blogissa)...ja nyt viimeisimpänä käsittelynä sillä on vedelty myös parvekkeen kalusteet. Voisimpa väittää, että olen rahani tuhlannut joskus huonompaankin kohteeseen :) 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti