Keraamiset ovennupit

Matkuksessa käydessäni parisen viikkoa sitten ihastelin Tigerissa keraamisia ovennuppeja. Meidän makkarin vaatekaapin nupit on alusta lähtien olleet huonot pienen kokonsa takia, ja yksi niistä oli vieläpä rikki. Oikeanlaisia ei ole tullut sittemmin vastaan, mutta Tigerissa tosiaan oli aivan ihania parin euron kappalehintaan. En kuitenkaan halunnut ostaa ihan niin lapsekkaita kuvioita (ehkä sitten jos vaatekaappi sijaitsee joskus lastenhuoneessa :D).

Ebayn ihmeellinen maailma ei taaskaan pettänyt, kun rupesin tutkimaan netin valikoimaa vastaavista nupeista. Löysinkin tälläiset ihanuudet vähän päälle euron kappalehintaan, joten säästöä tuli vielä jo alkunperinkin löydöksi ajatelluista hinnoista. Ja sopivat mielestäni vähän aikuisempaankin makuun :)2 kommenttia :

 1. Oi vitsit, olipas tänne tullut paljon uusia kivoja postauksia! Oon kans katsellut noita keraamisia nuppeja, Indiskassa on mielestäni ihania :) Tosi kaunis muuten tuo mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! :)

   Menetin sydämeni noille keraamisille nupeille, voi apua jos joskus pääsen Indiskaan niin voi lompakolle käydä kalpaten! Ja kiitos, mekko on omakin lemppari jo vuosien takaa :)

   - Eppu

   Poista