Hyvästit romantiikalle

Olimme pari päivää sitten katselemassa ystävälleni maaleja - virhe. Romanttisen sisustuskauden loppuni on häämöittänyt jo pitkään, mutta selatessani maalilastuja se loppui viimein myös olohuoneen osalta. Kaipasin selkeyttä ja voimakkuutta entisen harmonisen ja hempeyden tilalle, ja sen myös sain. Valitsin Tikkurilan Basaltin värisävyksi, sillä se sopi erittäin hyvin muiden tummien sävyjen kanssa. Nyt seinä sitoo huoneen elementit selkeästi yhteen, ja huone tuntuu jopa isommalta. Lisäksi vastavalmistunut peili näyttää entistäkin dramaattisemmalle, ei huono ollenkaan. Ajattelin ostaa Ikeasta Hektar-nipistinkohdevalaisimen, sillä nykyinen valkoinen valaisin hyppää silmään ehkä liiankin tehokkaasti.

Onhan tuo seinä vaatinut vähän totuttelua, mutta ensimmäistä kertaa tuon seinän maalaamisen jälkeen voin sanoa olevani tyytyväinen enkä kyseenalaista sitä yhtään. Olen siis maalannut tuon saman seinän 4 kertaa alle kahteen vuoteen (eri sävyillä siis), joten nyt voin onnekseni todeta että tässä pysytään toivottavasti nyt pidempään.
Loppuun vielä kuva H&M:n Coffee-tyynynpäällisistä, jotka löysin onnekseni halvalta kirppikseltä. Neulotut päälliset pääsivät makkariin, vaihtelu tekee hyvää! :)


2 kommenttia :

 1. Onpa kyllä kivan näköistä! :) Yksi asia mitä kaipaan meidän edellisessä kodissa on olohuoneen ja keittiön seinät, jotka maalattiin lähes saman värisellä maalilla kuin noissa kuvissa. Täällä nykyisessä kodissa on kaikki seinät valkoisia ja se aina välillä tuntuu jotenkin liian tavalliselta, kun on tottunut pienestä asti siihen että kotona on käytetty paljon erivärisiä maaleja seinillä. Mut on näihin valkoisiin seiniin jo tottunut ja eipä niitä paljoa ole edes näkyvillä kun oon onnistunut kiinnittämään kaikenlaisia tauluja ja peilejä ja koristeita joka puolelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Meilläkin tässä nykyisessä kodissa oli aluksi täysin valkoiset kiviseinät, mutta sitten onneksi saimme vuokraisännältä luvan maalaamiseen, kunhan vain maalaamme seinät takaisin valkoiseksi pois muuttaessamme. Itsellänikin värit ovat aina jollain tavoin kuuluneet kaikkiin asumiini koteihin, ja vaikka nyt on mustavalkoisempi sisustuskausi meneillään, kaipasi sitä seiniin edes jotakin kontrastia :D Ja peilit ja taulut tosiaan piristävät paljonkin, olen blogisi pitkäaikaisena lukijana ihastellut teidän kotia ja sisustusta (ja varsinkin herkullisia ruokakuvia!) :D

   Poista